مواد لازم برای 4 نفر:
کره: 60 گرم
آرد: 4/1 پیمانه
شیر: دو و یک سوم پیمانه
پنیر رنده شده: 2 پیمانه
سیب زمینی: یک کیلو و دویست گرم، پوست گرفته و به صورت لایههای نازک بریده شود.
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• کف و دیوارههای یک ظرف نسوز را چرب کنید.
• درون یک قابلمه، کره را روی حرارت متوسط آب کنید.
• کره را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه مرتب آن را هم بزنید.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و به آرامی شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• دوباره ظرف را روی حرارت قرار داده و مرتب مخلوط را هم بزنید تا جوش بیاید.
• یک و نیم پیمانه پنیر به درون ظرف اضافه کرده و هم بزنید.
• یک سوم از ورقههای سیب زمینی را کف ظرف نسوز بچینید و روی آنها نمک و فلفل بریزید و با قاشق یک سوم از سس پنیر را روی سیب زمینیها بریزید و این کار را دو بار دیگر تکرار کنید تا تمام مواد مصرف شوند.
• آن ها را به مدت یک ساعت یا تا زمانی که سیب زمینیها نرم شده و روی آنها طلایی رنگ شود، حرارت دهید.
• اگر در حین پخت، رویه سیب زمینیها خیلی طلایی شده و رو به قهوهای میرود، روی ظرف را یک ورقه فویل بکشید.
• غذا آماده است و در صورت تمایل میتوانید آن را با مقداری ژامبون و سبزی میل کنید.